Loading...

Kontorsrenovering & hyresgästanpassningar i Stockholm

Behöver ni hjälp med en kontorsrenovering eller hyresgästanpassning? Skandwood Bygg & Development AB  är en väletablerad byggfirma med 40 erfarna hantverkare. Vi är redo för ROT & renoveringsprojekt i Stor-Stockholm.

Välkommen att kontakta oss på 08-622 58 88

Ombyggnad av lokal, butik & kontor

  • Renovering av kontor
  • Lokalanpassningar
  • Hyresgästanpassningar
  • Bostadskonverteringar
  • Ombyggnation av kontorsutrymmen, lokaler, butiker m.m.

Varför vi är unika

Under åren har Skandwood samlat på oss gedigen erfarenhet och har utvecklat metoder som leder till perfekta resultat. Bland annat fokuserar vi på kvalitet, produktionstider och samarbetsförmåga vilket leder till nöjda kunder vid varje renoveringsprojekt.

Totalentreprenör 

Skandwood Bygg & Development AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till renoveringar och ombyggnationer av kommersiella objekt så som butiker, kontor och bostadskonverteringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper så som elektriker, snickare och rörmokare som vi samarbetar regelbundet med. Detta innebär att ni endast har en kontaktperson under projektets gång.

Kontakta oss idag

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig med förfrågningar om renovering av kontor eller hyresgästanpassningar. Vi står självklart redo att besvara eventuella funderingar, eller frågor om materialval och så vidare. Använd antingen formuläret till höger eller ring oss på: 08-622 58 88 eller mejla info@skandwood.se

Kristoffer Zukowski
VD

Telefon: 08-622 58 88
Email: info@skandwood.se

Kontakta oss idag!