Loading...

Stamrenovering i Stockholm

Är det dags att se över rören? Skandwood Bygg & Development AB är ert självklara val vid stambyten  & stamrenovering. Sedan företaget grundades år 2013 har vi genomfört över 1500 stamrenoveringar i lägenheter i Stor-Stockholm & Mälardalen

Välkommen att kontakta oss på 08-622 58 88

Inga tomma löften – Vi ordnar er fastighet från början till slut

Oavsett om du beslutar dig för ett komplett stambyte eller en relining kan vi göra jobbet åt dig. Våra professionella hantverkare vet hur ett jobb ska göras och har alla väldigt höga kvalitetskrav. Det finns många som lovar mycket men skillnaden mellan våra branschkollegor och Skandwood är att vi alltid levererar! 

Hur går stambytet till?

Med stammar menar man funktioner som avloppsledningar, rör, kablar eller kassetter som förser fastigheten med vatten, el och dylikt. 

 • Stambytet innebär att vi river ut dessa gamla funktioner och ersätter dem med nya. I denna process behöver vi även ta bort ytskiktet så som kakel, våtrumsmatta, golv etc. (Exempelvis i ett badrum tar vi bort toalett, badkar & dusch)
 • Efter vi har rivit och installerat nya stammar så ordnar vi ett nytt tätskikt samt ytskikt. 
 • Slutligen ordnar vi så att alla armatur återställs eller byggt upp på nytt så att ni har ett nytt badrum eller kök. 

Från rådgivning till färdigställande

 1. Besök & analys
  Våra projektledare kommer förbi och kikar på fastigheten. Alla bostäder är olika och vi behöver analysera vilka möjligheter det finns att göra. Efter analysen är färdig och vi har kommit fram med förslag så rekommenderar vi att ni börjar diskutera i föreningen genom ett informationsmöte som vi gärna deltar i.
 2. Anbud & avtal 
  Efter analysen lämnar vi ett anbud på det kommande arbetet. Här kan ni som beställare arbetsmomenten, tidsplaner & kostnader. Om ni känner er nöjda så skriver vi tillsammans ett avtal.
 3. Arbetet sätts igång
  Vi etablerar oss på arbetsplatsen, sätter igång med rivning, installation & återuppbyggnad. Slutligen städar vi upp efter oss.
 4. Slutbesikting
  Efter arbetet är klart så tar vi in en oberoende besiktningsman som kontrollerar stambyten. 

Relining eller stamrenovering?

I många fall kan vi utföra en relining istället för ett traditionellt stambyte vilket både är billigare, snabbare och ger er möjlighet att stanna kvar i bostaden. 

Läs mer om relining i Stockholm här.

Kontakt för renovering av era stammar!

Vill ni att vi kommer förbi och kikar på er fastighet? Söker ni rådgivning, bollplank vid kommande avloppsrenovering? Kontakta oss så pratar vi mer om just ert behov i fastigheten och vilken är den bästa byggtekniska lösningar för er. Använd antingen formuläret till höger eller ring oss direkt på 08-622 58 88 eller mejla oss på info@skandwood.se

Kristoffer Zukowski
VD

Telefon: 08-622 58 88
Email: info@skandwood.se

Kontakta oss idag!