Loading...

Relining i Stockholm

Vi på Skandwood Bygg & Development AB har många års erfarenhet och kunskap inom relining, stambyte, avlopp och ROT-renovering i Stockholm & hela Mälardalen. Vi erbjuder relining och avloppsrenovering som ger ett snabbt sätt att få bukt med problem som kan uppstå i rörledningarna, utan att orsaka någon skada. Efter oss lämnar vi ett gott resultat och riktigt nöjda kunder!

Välkommen att kontakta oss på 08-622 58 88

Modern metod av professionellt byggföretag

Relining är en mycket uppskattad och populär metod att använda sig av och fördelarna är många. Bland annat ökar du rörens livslängd markant, men du behöver heller inte flytta under tiden för renoveringen. Golv behöver inte rivas och väggar behöver inte öppnas upp. Du slipper också oväsen och byggdamm.

Vår process

 1. Besök & analys
  Våra arbetsledare kommer förbi och kikar på rören. Alla fastigheter är olika och vi behöver se över vilka möjligheter som är möjliga (exempelvis om stambyten eller relining passar bäst för bostaden). Efter vi har analyserat och kommit fram till era behov så rekommenderar vi att ni börjar diskutera i föreningen genom ett informationsmöte som vi gärna deltar i.
 2. Anbud & avtal 
  Efter analysen lämnar vi ett anbud på det kommande arbetet. Här kan ni som beställare arbetsmomenten, tidsplaner & kostnader. Om ni känner er nöjda så skriver vi tillsammans ett avtal.
 3. Byggproduktion
  Vi etablerar oss på arbetsplatsen, sätter igång med rivning, installation & återuppbyggnad. Slutligen städar vi upp efter oss.
 4. Slutbesiktning
  Efter arbetet är klart så tar vi in en oberoende besiktningsman som kontrollerar att allt är korrekt och fint. 

Totalentreprenad för rörrenovering

Skulle det vara så att dina avlopps- eller vattenrör är i behov av renovering finns vi med dig från början till slut. Vi erbjuder kunnig personal och totalentreprenad för varje enskilt behov. Skandwood arbetar mot bostadsrättsföreningar, förvaltare, fastighetsbolag, fastighetsägare och företag i hela Stockholm.

Jobbiga stambyten är ett minne blott

Att gå igenom ett stambyte är sällan en rolig historia. Golv rivs upp och väggar rivs ner för att komma åt rören, men inte nu längre. Genom att utföra relining med jämna mellanrum kan du upptäcka eventuella problem som behöver åtgärdas, utan att ett komplett stambyte behöver äga rum.

Vi erbjuder även byggtjänster inom stamrenovering, klicka här.

Hör av er idag för offert-förslag!

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig med förfrågningar om relining eller stambyten. Vi står självklart redo att besvara eventuella funderingar du kan ha kring hur stambytet kan gå till rent praktiskt, eller frågor om avtal och så vidare. Använd antingen formuläret till höger eller ring oss på 08-622 58 88 eller mejla info@skandwood.se

Kristoffer Zukowski
VD

Telefon: 08-622 58 88
Email: info@skandwood.se

Kontakta oss idag!